Om boken
“På kort tid har mycket förändrats för gruppen med skepnadsskiftare som skapat sig ett hem i de småländska skogarna. Men alla upplever inte förändringarna som positiva …

Stefan är uppgiven, nedstämd och vet inte hur han ska gå vidare med sitt liv. Den han älskar är lycklig tillsammans med någon annan och drömmen han burit på under många år har krossats. Kan han skapa nya drömmar och öppna sitt hjärta för någon annan?

Lukas har för första gången i sitt liv ett hem där han trivs och blir väl behandlad. Han lever i en flock utan rangordning och orättvisor, men vetskapen om faran som hotar sliter honom itu. Särskilt när känslor, som hans nya frihet väckt till liv, blir för svåra att hålla tillbaka. Kommer hans nya vänner att vända honom ryggen när de får reda på att han är orsaken till att deras framtid står på spel?

Vargblod är tredje delen i serien om Flocken.”

Mitt omdöme
Boken kan beskrivas med ett ord: Jag-kan-inte-sluta-läsa. (Eller fem.) Vi lär känna livet i de båda skiftarflockarna bättre och också fler och nya karaktärer. Det är spännande. Till en början är det mest en relationsroman, men det mörka hotet hänger hela tiden över den småländska flocken. Även här hettar det till mellan individer. Till sist en oförutsägbar och dödlig slutstrid. Jag håller tummarna för fler böcker i serien.